Best of Houzz 2024: The results are in!
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Guest Ensuite
Guest Ensuite
De Beauvoir Design LtdDe Beauvoir Design Ltd
Ensuite bathroom, in a compact space
Regents Park
Regents Park
Zoe Willis DesignZoe Willis Design
Period townhouse. Living room designed with bold colours and style clashes
North LondonResidence 2
North LondonResidence 2
Neha malhotraNeha malhotra
A remarkable project, a 670 square meters new-build family home located in North London. House is a perfect blend of elegance and opulence with vibrant furniture pieces on display in the residence, imparting a lively and soulful ambience to the space. The house is a striking amalgamation of quirky and conventional elements.
The Scenario House
The Scenario House
YES Glazing SolutionsYES Glazing Solutions
Tucked away in a row of terraced houses in Stoke Newington, this Victorian home has been renovated into a contemporary modernised property with numerous architectural glazing features to maximise natural light and give the appearance of greater internal space. 21st-Century living dictates bright sociable spaces that are more compatible with modern family life. A combination of different window features plus a few neat architectural tricks visually connect the numerous spaces… A contemporary glazed roof over the rebuilt side extension on the lower ground floor floods the interior of the property with glorious natural light. A large angled rooflight over the stairway is bonded to the end of the flat glass rooflights over the side extension. This provides a seamless transition as you move through the different levels of the property and directs the eye downwards into extended areas making the room feel much bigger. The SUNFLEX bifold doors at the rear of the kitchen leading into the garden link the internal and external spaces extremely well. More lovely light cascades in through the doors, whether they are open or shut. A cute window seat makes for a fabulous personal space to be able to enjoy the outside views within the comfort of the home too. A frameless glass balustrade descending the stairwell permits the passage of light through the property and whilst it provides a necessary partition to separate the areas, it removes any visual obstruction between them so they still feel unified. The clever use of space and adaption of flooring levels has significantly transformed the property, making it an extremely desirable home with fantastic living areas. No wonder it sold for nearly two million recently!

28,385,505 Home Design Ideas, Pictures and Inspiration

Bristol Extension Kitchen
Bristol Extension Kitchen
Sustainable KitchensSustainable Kitchens
Brick, wood and light beams create a calming, design-driven space in this Bristol kitchen extension. In the existing space, the painted cabinets make use of the tall ceilings with an understated backdrop for the open-plan lounge area. In the newly extended area, the wood veneered cabinets are paired with a floating shelf to keep the wall free for the sunlight to beam through. The island mimics the shape of the extension which was designed to ensure that this south-facing build stayed cool in the sunshine. Towards the back, bespoke wood panelling frames the windows along with a banquette seating to break up the bricks and create a dining area for this growing family.
6
Ireland
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.