The Artist Studio
The Artist Studio
Turner Pocock
International Design Awards: Best Living Space in UK 2017 Homes & Gardens: Best residential design 2019
Period family home
Period family home
Cathy Dean Interior Design
A large living room transformed to be a warm and inviting space with a glamorous feel and high end finishes. Cleverly hiding the TV against a dark wall helps to drawn the eye away from it. Framing the walls with art, accessories and a feature mirror above the fireplace draws the eye to beautiful pieces in the room.
Evans Kitchen Case Study
Evans Kitchen Case Study
Roundhouse
Roundhouse Urbo matt lacquer bespoke kitchen in Farrow & Ball Hague Blue and Little Greene Paint company French Grey and Patinated Silver matt metallic finish. Clamshell Caesar Stone Composite worksurface and polished plaster splashback. Photography by Nick Kane.
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.