Traditional dining room, Clerkenwell, London
Traditional dining room, Clerkenwell, London
Gemma Dudgeon InteriorsGemma Dudgeon Interiors
A traditional style dining room renovation in this listed town house in Clerkenwell. Part of a complete home renovation by Gemma Dudgeon Interiors
Officine Gullo | The Orangery
Officine Gullo | The Orangery
Officine GulloOfficine Gullo
In London’s beautiful Belgravia, a stately Georgian Villa, built in the 1830s, hosts a veritable kitchen of dreams with scale, elegance and clever design, born from the collaboration between Officine Gullo and the Interior Architect Alison Henry. Under Alison’s direction, Officine Gullo produced a complete tailor-made kitchen designed to be placed in a modern day orangery with Crittall windows and doors at an impressive double-height, the space is almost entirely encapsulated in glass – roof included. Location: London, England, United Kingdom. Appliances: OG Professional cooking machine equipped with 4 high-performance burners, a smooth fry-top, a coup-de-feu, and a pasta cooker located at the center of the wall unit. The cooking appliance completes, in the lower part, with a professional oven. Professional washing machine and refrigerator. OG BBQ 140. Colours and Materials: Signal White and Polished Chrome.
Best of Houzz 2024: The results are in!
Green and pink kitchen diner
Green and pink kitchen diner
My Bespoke RoomMy Bespoke Room
This kitchen uses a soothing colour palette to create a relaxing atmosphere. Our designer slected a calm green to parter with subtle pink touches giving the room a natural feel, especially when connected with wood and stone. Want to transform your home with the UK’s #1 Interior Design Service? You can collaborate with professional and highly experienced designers and our team of skilled Personal Shoppers to achieve your happy home effortlessly, all at a happy price. For more inspiration visit our site to see more projects
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
New Forest Barn Conversion
New Forest Barn Conversion
The Myers TouchThe Myers Touch
A large picture window at one end brings in more light and takes advantage of the beautiful view of the river and the barn’s natural surroundings. The design incorporates sophisticated cabinetry with plenty of storage for crockery, larder items, fresh ingredients, and ample storage for their children's toys. For it to be a multi-functional space, Jaye’s layout includes a dedicated area to facilitate food preparation, coffee and tea making, cooking, dining, family gatherings, entertaining and moments of relaxation. Within the centre of the room, a large island allows the clients to have easy movement and access to all the sustainably conscious integrated appliances the client wanted when cooking on one side and comfortable seating on the opposite side. A venting Hob is located on the Island due to the high vaulted ceiling and more importantly, our client could keep an eye on the children while cooking and preparing family meals. The large island also includes seating for the family to gather around for casual dining or a coffee, and the client added a fabulous peachy pink sofa at the end for lounging or reading with the children, or quite simply sitting and taking in the beautiful view

28,374,089 Home Design Ideas, Pictures and Inspiration

Full restoration & extension works to a former stable in the South Downs
Full restoration & extension works to a former stable in the South Downs
LIFE SIZE ArchitectureLIFE SIZE Architecture
This iconic building in Poynings is very well known and completely unique in look, style and arrangement,. The clients took on the huge restoration project with a clear goal in mind to bring the property back to modern standards and better configure the layout internal and make a feature of the internal courtyard space. The extended parts allow the kitchen and entrance spaces to better flow and connect the stable wings, while the new garden arrangement brings the beauty of the South Downs onto the site. Working with the SDNP presented a really nice opportunity to use the existing building form and enhance this with local building styles, techniques and well sourced materials to bring the property into a new use. It was a well thought out process to ensure both the owners, national park and local community were happy with the final look of this unique building.
4
Ireland
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.