ventaconstruction

A Notting Hill Before & After

Venta Construction
3 months ago

Here's a recent project that we completed in Notting Hill.


Powis Square · More Info


This was a basement excavation including a rear extension. We completed a full internal renovation with the intent of creating an open plan kitchen, a new room with an ensuite bathroom and the installation of the sliding door to the back garden.


Before:


After:

Powis Square · More Info


Before:


After:

Powis Square · More Info


The challenge was to create an airy and light filled space in a not-so-big existing basement flat, installing a roof light and building a retaining wall and planters outside.


Before:


After:

Powis Square · More Info


Hope you enjoy!



Comments (7)

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.