Hollin House

The extension of this handsome Edwardian House, located in the Royal Tunbridge Wells Boyne Park Conservation Area, includes a large open-plan kitchen and living area overlooking the garden, a new utility area and a new master bedroom. This is combined with a general program of refurbishment and re-configuration throughout.
With the extension acting as a modern services ‘plug-in’ for the house, the sustainable credentials of the property are improved by increasing the distribution of natural light, upgrading the fabric of the building and providing a completely new heating and services strategy.
This project was shortlisted for an RIBA award in 2014.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Hollin House

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.