West Sussex Modern Beach House

This cosy corner of the entrance hall incorporates an antique Swedish bench in deep teal green-blue with dark bronze wall lights, providing a homely, relaxed seating area beneath a fun display of mismatched beach hats. Alongside a weathered wooden console and wicker storage baskets provide practical storage in organic textures, adding depth and decorative interest to the space.

Photographer: Nick George

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

ray_lam63
Ray Lam added this to Ray's ideas30 July 2020

Ship lap wall for the accent feature wall in the basement

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.