Restored Eating Club

This David Adler home was formerly a Princeton Eating Club and was moved to its current location in the early 1900's. Our Princeton architects designed this front porch addition to restore the home to its original grandeur while also adding a second floor master bath and separate entrance hall.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

charynjoy
charynjoy added this to architecture8 October 2020

white with black trim just doesnt have the same drama as the black & white cottage

amygkokas
amygkokas added this to Exterior29 September 2020

Like classic with stone walkway and cement flour pots. But too much harsh black shutters

webuser_147248847
J D added this to House Exterior2 September 2020

Profile of house, entry set forward

House Exteriors with Similar Colours
House In Oxfordshire
Sunnybrook II {Preston Hollow}
Stockbridge home
McLean Tudor Curb-Appeal
Maison St Germain
Classical Architecture
A House Near the Sound
Lake of the Isles Exterior
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.