Hip Downtown Condo Renovation

To give this condo a more prominent entry hallway, our team designed a large wooden paneled wall made of Brazilian plantation wood, that ran perpendicular to the front door. The paneled wall.

To further the uniqueness of this condo, we added a sophisticated wall divider in the middle of the living space, separating the living room from the home office. This divider acted as both a television stand, bookshelf, and fireplace.

The floors were given a creamy coconut stain, which was mixed and matched to form a perfect concoction of slate grays and sandy whites.

The kitchen, which is located just outside of the living room area, has an open-concept design. The kitchen features a large kitchen island with white countertops, stainless steel appliances, large wooden cabinets, and bar stools.

Project designed by Skokie renovation firm, Chi Renovation & Design. They serve the Chicagoland area, and it's surrounding suburbs, with an emphasis on the North Side and North Shore. You'll find their work from the Loop through Lincoln Park, Skokie, Evanston, Wilmette, and all of the way up to Lake Forest.

For more about Chi Renovation & Design, click here: https://www.chirenovation.com/

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
People who liked this photo also liked
Hip Downtown Condo Renovation
Traditional Cedar Creek
Stairs and Master Bathroom Remodeling
Hip Downtown Condo Renovation
Hip Downtown Condo Renovation
The Hamptons Project in the Media
Betty Wasserman Art and Interiors Press
Southampton Modern Farmhouse
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.