Curves

The living room was restored back to its original glory after being heavily altered for years. We also added glass insert to the loft area, to continue the view of the redwood on either side of the fireplace

Jason & Anna Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

komaromybeata
Bea Komaromy added this to Wish List26 December 2017

AFTER: The design team restored this signature space back to its original glory. The team also added a glass insert to the loft area, to continue the view of the redwood on either side of the fireplace.

Photos in Curves

Living Rooms with Similar Colours
Rush Bay Hideaway
Horne Residence
Marie Burgos Tropical design home
Lake Country Builders
Stonegate
Wilson Mountain Residence
Living Room
A Texas Home
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.