Piedmont Residence

An existing house was deconstructed to make room for 7200 SF of new ground up construction including a main house, pool house, and lanai. This hillside home was built through a phased sequence of extensive excavation and site work, complicated by a single point of entry. Site walls were built using true dry stacked stone and concrete retaining walls faced with sawn veneer. Sustainable features include FSC certified lumber, solar hot water, fly ash concrete, and low emitting insulation with 75% recycled content.

Photos: Mariko Reed
Architect: Ian Moller

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

faiza_nagelberg81
Faiza Nagelberg added this to Kids Bedroom7 days ago

Kids bedroom with bay window desk area

jreitz18
jreitz18 added this to master bedroom2 November 2020

I want avoid this look big time

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.