Home in St. Louis

The sunroom was one long room, and very difficult to have conversations in. We divided the room into two zones, one for converstaion and one for privacy, reading and just enjoying the atmosphere. We also added two tub chairs that swivel so to allow the family to engage in a conversation in either zone.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzz users are commenting on:

jcsmith_1972
Jules S added this to Garage conversion JS12 June 2020

Example for the extension off the garage

Photos in Sunroom

Conservatories with Similar Colours
Award Winning "Best Vacation Home in Michigan" - 2018 Detroit Home Magazine
Gold Coast Elegance
Whitefish Lake Home
Квартира в Реутов Парк
Ocean Front Residence on Delaware Shore
Shingle style home and poolhouse
OH DARLING I LOVE YOU BUT GIVE ME PARK AVENUE!
Winnetka Remodel
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.