Dublin Design Studio
6 Reviews

Portobello Extension

This project involved the refurbishment and extension of an infill red brick house, a split level workers cottage located between a row of period dwellings. It has one tall reception room to the front and the remaining accommodation is split over two levels to the rear. The house was in very poor condition and in need of complete refurbishment. The brief was to refurbish the house and build a new light filled contemporary extension to the rear. The single storey volume extends for the full width of the site and encloses a small landscaped courtyard to the rear of the site. A combination of full height retractable glazing and flush roof-lights ensures that the extension and existing house are flooded with light throughout the day.
Country: Ireland
Portobello Extension
156 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Portobello Extension
97 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Portobello Extension
17 Saves | 1 Question
EmbedQuestion
Portobello Extension
26 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Portobello Extension
247 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Portobello Extension
35 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion