Waterlane

CCI Renovations/North Vancouver/Photos- Shannon Mendes.
Set in the forest this production built home’s only feature was an uninteresting old cheaply built kitchen space and family room. Working with the existing small space to create better flow and functionality was accomplished by removing the island and reworking the appliance locations. Strategically located multi use counter areas including an eating bar maximized the prepping, cooking, cleaning and commenting functions, while soft close slides, dove tail drawers and plywood cabinets ensure a the longevity of the kitchen. An underutilized desk area was completely reorganized to provide display space and storage for items previously left out in the open. An upgrading of the family room fireplace included a surround and shelving matching the kitchen design. Halogen lighting, puck lights and designer pendant lights all managed with dimmers allows the changing of the moods to suite the exterior lighting which can be dark due to it’s location. The mixed use of white cabinets and counters with Stainless steel fixtures and appliances give a lighter feel. The dark slate floors and varied backsplash provide contrast.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

cindysk
cindysk added this to Cindy bathroom ideas16 July 2014

using same design/wood for tub facing and vanity

Photos in Waterlane

Bathrooms with Similar Colours
DAVINCI HAUS bathrooms
Kensington Park Mews
Fitzroy street
WestBridge, Lot 6
225 Fifth Ave Penthouse
Bath
Квартира в Печатниковом переулке
Interior
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.