ADVICE
Houzz Logo Print

Via Maggio, Interior renovation

large sliding door separate the Kitchen Dining Area from the Living Room. A lowered ceiling, painted light grey and hiding high level LEd strip lights, is used to connect the two spaces.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Living Rooms with Similar Colours
Occasional Chair 05247
Townhouse, Darien CT
Mid-Century Modern Remodel in Agoura Hills
Chestnut Hill, MA
Icon Riverside Development
Moderne vintage - genbrug når det er bedst
Interior Design Photography by ekin erinch
Квартира в Санкт-Петербурге
Ireland
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.