Vestavia Basement

The homeowners were ready to renovate this basement to add more living space for the entire family. Before, the basement was used as a playroom, guest room and dark laundry room! In order to give the illusion of higher ceilings, the acoustical ceiling tiles were removed and everything was painted white. The renovated space is now used not only as extra living space, but also a room to entertain in.

Photo Credit: Natan Shar of BHAMTOURS

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

carolyne_bourgon
Carolyne Bourgon added this to Carolyne's Ideas14 hours ago

soft beige basement and kitchen

evcarrier
E C added this to Basement25 June 2020

Sink and beverage area in basement. Looks same size.

paige_heller13
Paige Heller added this to Heller/Epply23 June 2020

We like the idea of leaving the ceiling exposed and painting it white. OK, we just did one similar recently.

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.