The Music Box, Union Street, London SE1

Architect Trevor Morris was keen to “reference the music” in the aesthetics of the project build, as well as bring as much natural daylight into the building as possible to create a feeling of openness throughout.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

rina_m
Jumpinbreeze added this to Roof Terrace Over Sunroom Addition & Outdoor Room27 March 2019

Beautiful pale stone brick wall with flowers beautiful from outside and inside

Terraces with Similar Colours
Bale Lane
Delancey Place Outdoor Kitchen
Bento Box
Superior Terrace
Rooftop Gardens
OLD TAHOE HOUSE
Privatgarten Düsseldorf
Truro Residence
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.