Project Holloway, Melbourne

Updated living space for better functionality in small compact apartment. Newly installed bifold doors and deck built to increase indoor/outdoor flow and liveability. Electronics reconfigured to allow for TV to be wall mounted and associated appliances to be housed in concealed customised cupboard to create more space. Gallery wall with incorporating personal mementos to family installed.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Living Rooms with Similar Colours
Carter Cove
Caroline Beaupere Design
Logan Circle Modern
Vista Grande, Greenbrae
West Hollywood
Vine Street
Marin Bunglow
Karma Model in New Brighton
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.