PADDINGTON TERRACE 4

CIRCA 1904, this modest Edwardian terrace house was restored to provide an open plan living space integrated from front to back. A significant circulation re-organisation enabled significant additional floorspace, quality light and ventilation to be created within the existing envelope of the terrace house. The challenge was to increase the natural light into the existing cellular room arrangement. Our solution, was to relocate the stiars from the centre of the house and align them with the party wall. The exposed brickwork, rich with the patina of use is celebated like an archeological dig. Where once a chimney stood, now a shaft of light flows. The long steel and glass sky-roof echoes the former breezeway it replaced.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Living Rooms with Similar Colours
Steamboat Springs Getaway
Kafiti Project
Myrtle St
Игровая комната
Lighthouse Point
Sylt Lofts
Hillside Estate
Centerville Residence
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.