PADDINGTON TERRACE 4

CIRCA 1904, this modest Edwardian terrace house was restored to provide an open plan living space integrated from front to back. A significant circulation re-organisation enabled significant additional floorspace, quality light and ventilation to be created within the existing envelope of the terrace house. The challenge was to increase the natural light into the existing cellular room arrangement. Our solution, was to relocate the stiars from the centre of the house and align them with the party wall. The exposed brickwork, rich with the patina of use is celebated like an archeological dig. Where once a chimney stood, now a shaft of light flows. The long steel and glass sky-roof echoes the former breezeway it replaced.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

nisha_nathan
Nisha Nathan added this to Pool House26 May 2018

Like these cabinets for pool house

chris_qureshi
Chris Qureshi added this to Chris' ideas26 June 2017

skyroof along one side of the house

Kitchens with Similar Colours
Stephen Graver - Somerset Project
Modern classic kitchen
Scotland, Isle of Skye - Private House - Life collection
Range Hoods | Classic
Delightful Duplex
Modern Loft
Impressionen
Cherry Hills Farm
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.