Neo-Traditional Cottage

When we teamed up with this young family for a renovation, we created an outdoor space satisfying the needs of all the members of their family. An outdoor fireplace and cooking area provide spaces for evening socializing. The landscape has multiple activity areas for the children -- a lawn, a lap pool specially designed for games of water volleyball, and a sport court. Tucked away behind the Japanese maples is an outdoor shower that allows for a refreshing dip amid nature.Throughout the landscape, we mixed formality with touches of whimsy -- spiral topiary boxwood, bright dashes of colorful flowers, contrasting textures.
Photography by Treve Johnson

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

raymie
raymie added this to outdoors16 March 2014

Perfect for back and front yard

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.