Lincoln Park Residence

This new residence in Lincoln Park is designed for maximum efficiency of room-to-room layouts and floor-to-floor circulation. With an abundance of natural light, the main floor of kitchen-dining-living is set 10’ above street level and cantilevered out over the ground floor entry. This provides a comfortable separation from the busy activities below, while still connecting the home to the neighborhood.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

tim_clavin
Tim Clavin added this to Vujovich23 July 2015

Light fixtures, Island sink and layout except with bar stools

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.