Lincoln Park Residence

This new residence in Lincoln Park is designed for maximum efficiency of room-to-room layouts and floor-to-floor circulation. With an abundance of natural light, the main floor of kitchen-dining-living is set 10’ above street level and cantilevered out over the ground floor entry. This provides a comfortable separation from the busy activities below, while still connecting the home to the neighborhood.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

sarahrickards
Ne F Mckkda added this to Bar Ideas19 February 2021

Could pair with small table and 2 chairs

Home Bars with Similar Colours
Sunset
Bowmont
Palm Beach Mirasol Golf Estate
Life of the Party: A Bright Kitchen Design
Los Angeles
Westover Residence
Jonathan's Landing - Jupiter, Florida-Entire Home Renovation
Clean Lined White Elegance
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.