Lincoln Park Residence

This new residence in Lincoln Park is designed for maximum efficiency of room-to-room layouts and floor-to-floor circulation. With an abundance of natural light, the main floor of kitchen-dining-living is set 10’ above street level and cantilevered out over the ground floor entry. This provides a comfortable separation from the busy activities below, while still connecting the home to the neighborhood.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

jenlynn67
jenlynn67 added this to Jennifer Salvador22 February 2021

Like round table; not black chairs. Table for 4 so could be smaller.

webuser_431045747
HU-431045747 added this to Dining room lights29 July 2020

Colour could compliment table and chairs

lopezmaryk
lopezmaryk added this to decorating ideas9 February 2020

den witj bookshelves and round table

Dining Rooms with Similar Colours
Servandoni
Recent Work
Atlantic Archives Images
Contemporáneo Comedor
Palo Alto 2
Jeter
Vancouver Kitsilano Transitonal Contemporary
The Berkley 2 Bed
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.