Laurelhurst Kitchen

This bright and classic kitchen remodel transforms a formerly cramped and dark room, common in many of Seattle’s older houses, into an inviting heart of a home. Working with a timeless material palette, the Architect and their design team created a gracious space perfect for entertaining, cooking, and interacting with the adjacent rooms.

To maximize the square footage of this small kitchen, the team pulled back the walls around the existing basement stairs and added windows, giving the space a stylish and polished new look. This remodel shows how simple moves can increase the livability of a small kitchen while adding value to the home and enjoyment for the owners.

John G Wilbanks Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.