Humphrey House

The architecture of this mid-century ranch in Portland’s West Hills oozes modernism’s core values. We wanted to focus on areas of the home that didn’t maximize the architectural beauty. The Client—a family of three, with Lucy the Great Dane, wanted to improve what was existing and update the kitchen and Jack and Jill Bathrooms, add some cool storage solutions and generally revamp the house.

We totally reimagined the entry to provide a “wow” moment for all to enjoy whilst entering the property. A giant pivot door was used to replace the dated solid wood door and side light.

We designed and built new open cabinetry in the kitchen allowing for more light in what was a dark spot. The kitchen got a makeover by reconfiguring the key elements and new concrete flooring, new stove, hood, bar, counter top, and a new lighting plan.

Our work on the Humphrey House was featured in Dwell Magazine.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

ashley_williams42
Ashley Williams added this to Modern/French Provincial17 May 2020

Love the oversized front door but I would love the idea of a double version

martin_dominicus
Martin Dominicus added this to Ideen von Martin6 May 2020

Eingang bewusst dunkel halten, damit Wohnbereich heller wirkt.

Photos in Humphrey House

Entrances with Similar Colours
Жк Водный. Монохромная графика
Norma
candy factory loft
Livable Floorplan
Mudroom Reno.
Designer Showhouse for Heroes
Brailsford II: Daniel Island
Whittington House - entry
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.