Hollin House

The extension of this handsome Edwardian House, located in the Royal Tunbridge Wells Boyne Park Conservation Area, includes a large open-plan kitchen and living area overlooking the garden, a new utility area and a new master bedroom. This is combined with a general program of refurbishment and re-configuration throughout.
With the extension acting as a modern services ‘plug-in’ for the house, the sustainable credentials of the property are improved by increasing the distribution of natural light, upgrading the fabric of the building and providing a completely new heating and services strategy.
This project was shortlisted for an RIBA award in 2014.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

anammendez
Ana Mendez added this to anammendez's ideas23 October 2017

I like the green glass, black & copper

addingtoourbungalow
addingtoourbungalow added this to Terrace House15 October 2017

window shapes on modern addition

Photos in Hollin House

Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.