Hide & Seek House

We lovingly named this project our Hide & Seek House. Our clients had done a full home renovation a decade prior, but they realized that they had not built in enough storage in their home, leaving their main living spaces cluttered and chaotic. They commissioned us to bring simplicity and order back into their home with carefully planned custom casework in their entryway, living room, dining room and kitchen. We blended the best of Scandinavian and Japanese interiors to create a calm, minimal, and warm space for our clients to enjoy.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Dining Rooms with Similar Colours
Cypress
Quail Creek
Einfamilienhaus Lüneburger Heide
Appartement design Paris 07
John Street, WC1
FALSE CREEK CONDO
Bridge Modern Project
Chapel Project
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.