Gold Skies

The previous state of the client's backyard did not function as they needed it to, nor did it reflect their taste. They wanted enough space for entertaining company, but also somewhere comfortable to relax just the two of them. They wanted to display some of their unique sculptures, which we needed to consider throughout the design.
A pergola off the house created an intimate space for them to unwind with a cup of coffee in the morning. A few steps away is a second lounge area with a fire feature, this was designed to accommodate for the grade change of the yard. Walls and steps frame the space and tie into the built vegetable beds. From any angle of the property you are able to look onto green garden beds, which create a soft division in front of the new fencing and is the perfect way to add colour back into the landscape.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Gold Skies

Patios with Similar Colours
Residential Landscapes
Oakhurst Retreat
EMU Arc en Ciel Folding Table
Platinum House - green roof
Almaden Traditional Home
Tusculum Residence
Geometric Pool & Cabana
My Houzz: Midcentury Modern Style Transforms a Vineyard Bungalow
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.