Gladwyne Residence

The timber frame construction of the central mass of the house allows for an expansive open gathering space where the homeowners can entertain friends and family. The Douglas Fir timbers were surfaced and sanded to give a rough sawn appearance, and then finished with a low VOC stain.
Photo Credit: Tom Crane

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzz users are commenting on:

webuser_965090659
Julia Blair added this to Great Hall14 October 2021

I like the darker wood. Not sure if CEB would agree.

aikeshia09
Aikeshia Earl added this to Aikeshia's ideas14 March 2021

Mixed Styles of all my Siblings

isaac_jones90
Isaac Jones added this to Isaac's Ideas28 June 2020

Massive open area with the structural chimney.

Photos in Gladwyne Residence

Living Rooms with Similar Colours
Renovated Mountain Retreat
Discovery Hill 2
Chiltern Estate
Rustic Living Room
Hixon Interiors
Hunterwood
Greenwich Residence
Midcentury Modern Home Remodel
Ireland
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.