Durlston Road, London

Storage was the main priority for our client. We added push to open cabinets to the back of the island and an overhanging bar allowed for seating.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

t_wright36
T Wright added this to T's ideas7 April 2019

it shows how to utilise minimum space

Kitchens with Similar Colours
A New Twist on a Classic
Projet Wilson
McNeil House
The Whitsunday
Квартира на Маяковской
North San Antonio Kitchen Remodel
Back Bay Kitchen and Master Bath
St Kilda
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.