Creek Lane Ski-In Ski-Out Remodel

The living room was made more spacious by removing part of the mezzanine that previously hovered over it and by replacing some of the dark wood paneling with painted drywall.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz users are commenting on:

tnewburgh
Tobin @ Rainbow Valley Design and Construction added this to Two-Story Fireplace31 March 2021

Interesting mix of materials that mimics the size and shape of yours. Upper looks like concrete, but could be acheived with wood.

missy_buckey
Missy Buckey added this to Fireplace - Interior10 February 2021

Stone portion is wide and short with wood on top. Could be reclaimed wood on top?

kathy_moore841
KAM Interiors added this to Arbor Place8 December 2020

We could consider a mix of stone and wood

Living Rooms with Similar Colours
Living Spaces of the IHome
Bufflehead Renovation
Lakewood Country Club
Tyler Lake-house
Keswick Showhome
Denver condo with European style
Appartement rue Dufrenoy, Paris
Lakes Region Home
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.