Coach House

A creative approach to volume and placement proved key to unlocking green belt and planning restrictions for the extension to the Coach House.

Surplus outbuildings were demolished and their footprint redistributed into the extension of the main house, while the material palette and site layout respect the style of a traditional farmstead courtyard.

Double-height glazed links visually separate newer elements, minimising the impact on the original listed structure and enhancing views to the surrounding countryside.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Coach House

Living Rooms with Similar Colours
Chelsea Townhouse
Chelsea Loft
Appartement Paris 07
Sand Hill Cove I
Adams
Shingle Style Transitional New Construction
Living Room and Sun Room Entry
My Houzz: Living Light in Amsterdam
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.