Cloud Nine

With a large family, 'Cloud Nine' was designed to be a functional and well utilized space for entertaining. Multiple retaining walls were necessary to achieve the desired design because of the restricted regrading allowed on the property. A warm and inviting space is created underneath the upper deck with a seating area around the fire and a L-shaped outdoor kitchen. A bocce court, a putting green tucked away by the treeline, a hammock swaying from the custom pergola, and a large pool patio can keep anyone busy. A feature that really makes this design unique is the turf terrace overlooking the pool.


2016 Award of Excellence winner

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Cloud Nine

Gardens with Similar Colours
Floating Rock Sculpture
Unique Custom Firepits
Noe Valley
Crisp Architects
Landscape Photography
Caxambas
stone
Hampstead Garden Design
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.