Brookmans Park Extension

Our Brookmans Park project was a single storey rear extension. The clients wanted to open up the back of the house to create an open plan living space. As it was such a large space we wanted to create something special which felt open but inviting at the same time. We created several zones and added pops of colour in the furniture and accessories. We created a Shoreditch vibe to the space with Crittall doors and a huge central fireplace placed in exposed London brick chimney. We then followed the exposed brick into the glass box zone. We loved the result of this project!

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question
Kreativ Kitchens wrote:21 November 2020
  • PRO
    Sai Interiors
    4 months ago

    Hi Thanks for the comment. They are from a place called Oliver Matthews in Hertfordshire.

Dining Rooms with Similar Colours
Malvern Residence
Sinclair Residence
Private Home
Islington Glass box extension
Bright English Beach Cottage
Little Manly
Casual and Cozy Suite
Alamo Residence 2
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.