ADVICE
Houzz Logo Print

Bergen Street town house

Townhouse renovation in Brooklyn: We redesigned the rear end of the house as an expanded family kitchen with a back door to the deck. We also added a new connection from the entrance hall to the kitchen and fit a small powder room under the stairs. The old windows and doors were replaced with new, larger ones, and the entire kitchen was gutted and refitted with new cabinetry and a banquette dining area. The space was designed to take advantage of the bright southern exposure, with lots of white materials, grounded by the dark base cabinets.

Photos by Maletz Design

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 45 questions

What Houzz users are commenting on:

bernie_henderson11
Bernie Henderson added this to Bernie's Ideas5 days ago

Microwave placement if cannot have over stove prefer over stove

Kitchens with Similar Colours
Pheasant Creek Remodel
Horsehoe Bay Dining Room/Kitchen
Contemporary kitchen in Herts
Nexus Condominiums
San Francisco Glamour
Contemporary Kitchen
Bright Blue & White Kitchen
Forest Contemporary
Ireland
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.