1930's to contemporary in Cambridge

Extended ground floor to create large kitchen / sitting room with minimal glazed metal screen and doors to garden. Flush rooflights by Glazing Vision. Kitchen by www.tomas-kitchen-living.co.uk Glazing by Clement Windows. Floor by Reeves Wood. Photo by Mike Higginson

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Kitchens with Similar Colours
Reforma Loft Barcelona
Windom Pl NW
Kitchen Renovation
Timberline Remodel
Historic Home Expanded
Old Mill
Maria Anna Residence
Santa Barbara Parade Home
Ireland
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.